8 órát várt meztelenül a műtétre egy budapesti kórházban, majd hazaküldték.

8 órát várt meztelenül a műtétre egy budapesti kórházban, majd hazaküldték.

Magyarország – 8 órát várt meztelenül a műtétre egy budapesti kórházban, majd hazaküldték.

A nőt hajnalban előkészítették a műtétre, majd csak várt és várt.

Lemeztelenítve, begyógyszerezve, csöpögő infúzióval a kezében feküdt hosszú órákon keresztül L. Györgyné az egyik fővárosi kórházban.

loading…


Az asszonyt egy reggeli, rutin vesekőműtétre készítették elő, ám csak délután háromkor szóltak neki: mégsem lesz beavatkozás, mert nincs rá kapacitás.

loading...

'A szóban forgó hét péntekén még mindent egyeztettünk a műtétről, hétfőn be is feküdtem a budapesti kórházba. Kedd reggel már ötkor keltett a nővér: vért vett, gyógyszereket adott, s arra kért, hogy 7 óráig legyek letusolva, meztelenül, befáslizott lábbal az ágyamban' – idézte fel a  Blikknek a nő, akinek a vesekövét távolították volna el február 19-én.

Már többször átesett hasonló beavatkozáson és robbantották is köveit, viszont ilyen megdöbbentő dolog még nem történt vele egyik alkalommal sem.

'7 óra körül megkaptam az infúziót is, plusz a kábító-altató hatású gyógyszert. Vártam, vártam, több szobatársamat már a műtőbe tolták. Valamikor délután 3 körül nekem is mondták, hogy ne aggódjak, most már én leszek a következő. De hiába: a betegszállító csak nem érkezett. Helyette a kezelőorvos jelent meg, vele pedig a hideg zuhany: mégsem lesz operáció!'

'Közölte, hogy rossz híre van, törölve az operáció, mert az aneszteziológusnak nincs ma már kapacitása, úgyhogy öltözzek fel és menjek haza. Hozzátette: sajnos a napokban már nem tudják elvégezni az operációt, amire egyébként november óta vártam'. Az infúziót kikötötték, a kábító készítményre pedig azt mondták, hogy már biztos kiürült a szervezetéből.

loading...

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

'A műtétek halasztásának hátterében általában a következők állhatnak: egy előtte besorolt műtét alatt komplikációk lépnek fel – emiatt akár dupla, vagy háromszor annyi idő is lehet a műtét, vagy egy akut, nem várt beavatkozást kell ellátnia az orvoscsapatnak' – mondta a lapnak dr. Bense Tamás orvos.

A szóban forgó kórház szerint pontosan ez történt: 'Egy másik osztályon egy sürgős beavatkozás közben nem várt lelettel szembesültek, így a műtét kiterjesztésére kényszerültek: ez órákra lekötötte az aneszteziológia kapacitásait' – közölte a kórház. Forrás.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
Bejelentették: hitelbírálat nélkül fel lehet venni a kormány új kamatmentes hitelét.
Bejelentették: hitelbírálat nélkül fel lehet venni a kormány új kamatmentes hitelét.

Bejelentették: hitelbírálat nélkül fel lehet venni a kormány új kamatmentes hitelét. Nem lesz jövedelemhez kötve a kormány új gyermekvállalási hitele,...

Putyinék bankja a világ összes kedvezményét megkapja Orbántól.
Putyinék bankja a világ összes kedvezményét megkapja Orbántól.

Putyinék bankja a világ összes kedvezményét megkapja Orbántól. Adó- és járulékmentesség, védett – de ellenőrizhetetlen – székház és elnöki rezidencia,...

Close