3 DOLOGRA GONDOL A NŐ ORÁLIS SZEX KÖZBEN

3 DOLOGRA GONDOL A NŐ ORÁLIS SZEX KÖZBEN.
Email

3 DOLOGRA GONDOL A NŐ ORÁLIS SZEX KÖZBEN

Mire gondol a nő orális szex közben? 3 dolog, amire sokan, de eltitkolják

Az orális szex sok nőben hasonló gondolatokat vet fel.


Sokan tartanak attól, hogy csak bennük merülhetnek fel bizonyos gondolatok, kérdések az orális szex közben, talán éppen te is, de ezek zöme olyasmi, ami sok nő fejében megfordulhat, és ami miatt igazán nem kell aggódnod.

lyen az alábbi három dolog is. A lelkifurdalást és a szégyenérzetet bátran elfelejtheted. A legjobb, ha minden kérdéses helyzetben a pároddal beszéled meg a dolgokat, hiszen kettőtök közt olyan intim helyzet áll fenn, amikor kényeztetitek egymást, hogy nem létezhet tabu téma. Amennyiben neked mégis nehéz előhozakodni a témával, segítünk, amíg nem érzed úgy, beszélnél vele róla.

Felnézz rá közben?

Ez a kérdés nem kérdés – egyértelműen igen. A férfi számára nagyon izgató és szexi látvány, ha az őt orálisan kényeztető párja felpillant, és a szemébe néz.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Aggodalmad hátterében az állhat, hogy te nőként fordított helyzetben nem feltétlenül örülsz neki, ha kedvesed lentről kukucskál. Te bátran megkérheted, ne tegye, de őt ne foszd meg az élménytől, imádni fogja, ha ránézel!

loading...

Jól csinálod, vagy sem?

A kérdésre csak a párod tud válaszolni, de ha figyeled a reakcióit, tulajdonképpen a válasz birtokában vagy. Ha légzése szaporább lesz, fel-felsóhajt, pénisze ágaskodik, arcán pedig látod, hogy majd' elolvad a gyönyörtől, nincs gond a technikáddal. Voltaképpen nem is sok mindent ronthatsz el.

Kellemetlen szag a nadrágban

Szúrós, erős illatok terjengenek odalenn? Nem túl jó ízű a kedvesed? Ha szeretnéd kényeztetni, ezek miatt mégis inkább a végét várod, ne érezd rosszul magad. A férfi intim illata természetes, hogy erősebb a nőénél, és nincs baj azzal, ha jelzed, mert neked ez kellemetlenséget okoz.

Vezesd rá kedvesed óvatosan, hogy mi a problémád. A rossz szagok és ízek hátterében az elégtelen higiénia is állhat. Miután leszögezted, nem akarod megbántani, csak a kapcsolatotok javát akarod, mondd el neki tapintatosan, mi a gond, és hogy ha kicsit jobban odafigyel, használ pisilésnél WC-papírt és gondosabban mosakszik, még játékosabb lehetnél odalenn, és többször kedvet kapnál a huncutkodáshoz.

Ha nem szeretnél ennyire direkt lenni, javasold, hogy mielőtt elvonultok picit a hálóba, zuhanyozzatok egyet közösen, vagy légy taktikás, és időzítsd a meglepetés kényeztetést akkorra, amikor éppen a kádból jön ki, vagy akár éppen benne áll.

Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
AZ USA ÍGY PUSZTÍTANÁ EL AZ OROSZOKAT.
AZ USA ÍGY PUSZTÍTANÁ EL AZ OROSZOKAT

AZ USA ÍGY PUSZTÍTANÁ EL AZ OROSZOKAT Az alábbi videó egy szimuláció. Az Amerikaiak így puszítanák el az orosz haditengerészet...

ANONYMUS: VILÁGSZERTE ÖSSZEHANGOLT TÁMADÁSOK.
ANONYMUS: VILÁGSZERTE ÖSSZEHANGOLT TÁMADÁSOK

ANONYMUS: VILÁGSZERTE ÖSSZEHANGOLT TÁMADÁSOK Anonymus: Vasárnap világszerte összehangolt akciókat tervez az Iszlám Állam Az IB Times cikke szerint az hacker...

Close