RENDKÍVÜLI HÍREK – KÉSZÜLTSÉG A HATÁR MENTÉN

RENDKÍVÜLI HÍREK - KÉSZÜLTSÉG A HATÁR MENTÉN.
Email

RENDKÍVÜLI HÍREK – KÉSZÜLTSÉG A HATÁR MENTÉN

Hivatalosan meg nem erősített információk szerint készültséget rendeltek el a rendőrségnél a déli határ védelme kapcsán.


Több forrásból úgy tudjuk, hogy készültséget rendeltek el, amely azt jelenti, hogy riadó esetén 2 órájuk van a rendőröknek beérkezni a szolgálati helyükre.
Kérdésünkkel megkerestük a Bács-Kiskun Megyeri Rendőr-főkapitányságot, akik értesüléseinket nem erősítették meg.

Péntek délelőtt több ezer menekült tört ki az egyik görög táborból, majd gyalog elindultak Macedónia felé. Az aggasztó fejlemények hallatán először Szerbia vezetett be rendkívüli intézkedéseket. Kijelentették, hogy a hadsereget sem félnek bevetni a migránsok ellen – írja a ripost.hu.

Mórahalom, 2016. február 26.BTR-80 típusú páncélozott katonai harcjárművek járőröznek a magyar-szerb határ magyar oldalán, az ideiglenes biztonsági határzár mellett, Mórahalom térségében 2016. február 26-án.MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
A magyar-szerb határon is szükség volt rendkívüli intézkedésekre. Megnövelték a katonák számát, és a határ magyarországi szakaszát most páncélozott tankok is őrzik.
Katonákat küldtek a magyar-szerb határra.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Több száz fővel növelték a katonai létszámot a magyar-szerb határon – mondta Apáti Zoltán, az Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék parancsnoka pénteken Hódmezővásárhelyen.

Az MI-8-as katonai helikopterek Röszke, Mórahalom, Ásotthalom és Kelebia térségében felderítő repüléseket hajtanak végre éjjel-nappal. Mercedes terepjárók, Rába teherautók és BTR-80, illetve BTR-80a típusú páncélozott harcjárművek járőröznek a leginkább veszélyeztetett térségekben az ideiglenes biztonsági határzár közelében.

loading...

A katonák és rendőrök megfigyelő, felügyelő tevékenységét technikai eszközök segítik: a telepített és mobil hőkamerák segítségével pedig már több kilométeres távolságból felfedezhető, ha a migránsok a zöldhatár felé tartanak. A helikoptereket pedig éjjellátókkal szerelték föl – írja az MTI.

halasinfo.hu/ripost.hu

Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
TUDTAD? A MAGYAROKNAK NEM JÁR A NYUGDÍJ..
TUDTAD? A MAGYAROKNAK NEM JÁR A NYUGDÍJ

TUDTAD? A MAGYAROKNAK NEM JÁR A NYUGDÍJ Bármikor dönthetnek úgy, hogy nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva csökkentik vagy visszatartják a nyugdíjakat. loading......

A KÜLÖNLEGES ESKÜVŐI NYITÓTÁNC.
A KÜLÖNLEGES ESKÜVŐI NYITÓTÁNC

A KÜLÖNLEGES ESKÜVŐI NYITÓTÁNC Andi és Ricsi nem mindennapi videóját már egymilliónál is többen látták. Kattints, és iratkozz fel a...

Close